Kontakta oss

Kennet Lundqvist

VD/Ägare

info@lundqvistvvs.se
070-608 90 20

Robert Lundqvist

VVS/Arbetsledare

070-608 90 20

Kapellgränd 3, 974 35 Luleå, Sverige

Lär känna oss

Kennet Lundqvist

VD/Ägare

Född 1954 i Luleå. Har jobbat som snickare i över 35 år och hunnit med att bygga allt från hus till att jobba på kommunen som snickarlärare. Ett av hans största intressen är att resa men det han helst tycker om att göra är att vara med sin fru och två barn samt barnbarn ute i stugan och grilla. En sak ni inte visste om Kennet är att han en gång i tiden var en fruktad fotbollsback i Unbyn.

Robert Lundqvist

VVS/Arbetsledare

Född 1981 i Luleå. Började jobba som VVS-montör för ca 12 år sedan i Göteborg. Har fått vara med och bygga AMG Mercedes testbanor och lyxhotell uppe i Arjeplog. Idag bor han med sambo och dotter på Malmudden. Han är mycket sportintresserad och framförallt av fotboll, basket och golf. Han har själv spelat basket i Div 1 och sommar tränat med Plannja på den tiden dom hette det. En sak ni inte visste om Robert är att han badar minst 2–3 timmar, tre till fyra dagar i veckan.

Niklas Westman

VVS

Född 1969 i Luleå. Niklas har jobbat som VVS montör i 30 år med några års uppehåll som säljare i en VVS-butik. Han bor idag i en by som heter Sundom med sin fru, två barn och hunden Denice som älskar gurka. I ladugården har dom byggt en festlokal där det har ordnats allt från mindre event till bröllop. Hans stora intresse är resa men har framförallt ett otroligt intresse för musik och bandet The Cure. En sak ni inte visste om Niklas är att han har varit på långt över 200 olika konserter.

Michael Håll

Snickare

Född 1961 i Stockholm. Han flyttade till Norge där han utbildade sig till snickare och har blivit kvar i branschen i över 20 år. Han är en kille med många strängar på sin lyra med flugfiske som specialitet. Om han får bestämma blir det en resa till Italien. En sak ni kanske inte visste om Michael är att han har en liten samling av Volvo 855.

Kent Englund

Snickare

Född 1958 i Gunnarsbyn. Kent bor idag i en villa i Råneå med sin fru. Han har jobbat i över 20 år som snickare. Han har en stor passion för bilar och fotografering, främst allt inom rallycross. Kent har själv mekat med rallycrossbilar sen 80-talet och är nu mera besiktningstekniker inom rallycross. En sak ni kanske inte visste om Kent är att han har kört tusentals mil på motorcykel.